У Луцьку соціальну програму недофінансували на 30%

У Луцьку соціальну програму недофінансували на 30%

У Луцьку на Програму надання інтегрованих соціальних послуг з питань сім’ї, дітей та молоді, попередження насильства в сім’ї та протидії торгівлі людьми на 2018-2020 роки виділили 390 тисяч гривень, але необхідна сума становить 558 тисяч.

Про це на постійній комісії у Луцькій міській раді 23 травня  повідомила начальник управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліна Гала (на фото).

Вона зазначила, що в центру соціальних служб вперше є своя соціальна програма. «Тут ми підняли актуальні теми, наприклад, торгівля людьми, насильство та інше», – пояснила посадовець.

До слова, Ліна Галан розповіла, що минулого тижня в Центрі провели перше засідання конкурсної комісії і мають 5 різних пропозицій соціального спрямування, які стосуються психологічної частини роботи з дітками. На таку роботу виділили 80 тисяч гривень. Проте вона додала, що соціальні програми все ж недофінансовані на 30%.

«Є непередбачувані витрати, зокрема про оздоровлення учасників АТО в Литві. Ми не могли знати про ці витрати, адже не знали, чи нас запросять. Наразі нам потрібно 75 тисяч гривень. До слова, різні громадські організації звертаються з питанням про оздоровлення дітей разом з батьками. Ми знайшли оптимальний варіант, але все ж 200 тисяч нам потрібно», - сказала Ліна Галан.

Члени комісії проголосували за дофінансування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лікар назвала цінний фрукт для всього організму
Наступна новина Мережу захоплюють сюрреалістичні портрети з квітами. ФОТО
Останні новини
Схожі новини