У Луцьку створюють всесвітньо відомий клуб Ротарі

У Луцьку створюють всесвітньо відомий клуб Ротарі

У Луцьку створюють клуб міжнародної організації Rotary International.

Rotary – це альянс людей із активною громадянською позицією, лідерів громади, представників бізнесу та інтелектуалів, які мають прагнуть змін на краще, організація аполітична та арелігійна. Про це повідомляє Волинська торгово-промислова палата.

У Луцьку ж 28 листопада о 18:00 у бібліотеці СНУ імені Лесі Українки відбудеться інформаційна зустріч, де можна буде дізнатись детальніше про сфери діяльності Rotary у світі та Україні.

Мета об’єднання

Як повідомляє Rotary Україна, метою Ротарі є заохочення та підтримка ідеального служіння як основи гідного підприємства, зокрема його заохочення та підтримка:

  • Налагодження стосунків для можливості служіння та взаємодопомоги;
  • Високі етичні стандарти в бізнесі та професії, визнання гідності усіх корисних занять, удостоєння кожного ротарійця честю служити суспільству;
  • Застосування ідеального служіння кожного ротарійця у власному бізнесі та громадському житті;
  • Розвиток міжнародного взаєморозуміння, доброї волі та миру завдяки світовому братерському об'єднанню ділових та професійних осіб.

Рух Ротарі в Україні 

На сьогодні в Україні діє 51 Клуб у 26 містах, а також Ротарі е-Клуб. Крім того, в багатьох містах отримала свій розвиток молодіжна програма Ротаракт, а у Черкасах та Харкові активно діють Клуби Інтеракт. В ряді міст є вже декілька Ротарі Клубів, зокрема, 7 Клубів у Києві, Львові та Харкові.

Українські Клуби сьогодні відносяться за Ротарійською “географією” до Дистрикту 2232, який об’єднує окрім українських Клубів, чотири білоруські Ротарі Клуби з Мінську.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку розкажуть про ефективну рекламу в медіа
Наступна новина Найкорисніші події тижня у Луцьку
Останні новини
Схожі новини