У Луцьку судили сутенера, який шукав клієнтів та організовував зустрічі в готелях і квартирах

У Луцьку судили сутенера, який шукав клієнтів та організовував зустрічі в готелях і квартирах

Луцький суд призначив півтора роки іспитового терміну чоловікові, який організовував зустрічі з клієнтами для знайомої повії. Він отримував відсоток від оплати, але який саме – слідство не уточнює. Чоловіка визнали винним у звідництві.

Як йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду, на початку серпня цього року обвинувачений дізнався, що його знайома надає сексуальні послуги за гроші. Чоловік запропонував їй допомогу в пошуку клієнтів. У вересні він приїхав з нею до Луцька, тоді ж розмістив на одному з сайтів оголошення про надання секс-послуг, – пише zaxid.net.

Коли на контакт вийшов перший клієнт, сутенер організував для нього зустріч у готелі «Кедем» на вулиці Теремнівській. Скільки він отримав за своє посередництво, у вироку не вказано.

Слідство зафіксувало ще два випадки, після чого його затримали. Щодо Максима Р. відкрили кримінальне провадження. Відомо, що в процесі розслідування він уклав з прокурором угоду про визнання винуватості, у якій визнав себе винним та погодився на обумовлене сторонами покарання.

На засіданні 11 грудня суддя Андрій Сівчук цю угоду затвердив. Відтак Максима Р. визнали винним у порушенні ч.2 ст. 302 ККУ (звідництво) і призначили йому півтора роки іспитового терміну. Також суддя постановив повернути чоловікові вилучений мобільний телефон і презервативи. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сонячні батареї на балконі: чи можна встановити та чи варто це робити
Наступна новина Як у Луцьку харчуватимуть учнів пільгових категорій
Останні новини
Схожі новини