У Луцьку судять адвоката, який хотів підкупити слідчих

У Луцьку судять адвоката, який хотів підкупити слідчих

За даними слідства, волинський адвокат від клієнта хотів отримати не тільки гонорар, а й нібито вимагав гроші, а саме 2500 доларів для хабара слідчим.

Про те, як розгорталися події далі та чому справу розглядають у суді ще з 2020 року, – пише ІА Волинські новини.

Адвокат переконав клієнта, що для позитивного розгляду справи потрібно підкупити слідчих. Цю інформацію клієнт розповів правоохоронцям, адже здогадався, що адвокат хоче пошити його в дурні.

На судових засіданнях вину обвинуваченого було встановлено в частині шахрайства, але від кримінальної відповідальності його звільнили через закінчення терміну давності. Збитки потерпілому підсудний відшкодував.

Фактів підбурювання до хабарництва суд не розгледів. Тому прокурор подав апеляцію. У подальшому було скасовано вирок і призначено новий розгляд справи в суді першої інстанції. Тепер історія набуває нових обертів.

Нині справу адвоката, якому інкримінують шахрайство та підбурювання до хабарництва, розглядають у Луцькому міськрайонному суді. Однак нещодавнє засідання не відбулося.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Померла ексначальниця паспортного столу в Рожищі
Наступна новина У сусідній з Волинню області збудують хімічний індустріальний парк
Останні новини
Схожі новини