У Луцьку термомодернізують ще три садочки та школу

У Луцьку термомодернізують ще три садочки та школу

Луцькрада у співпраці з НЕФКО продовжує реалізацію проєкту “Енергоефективність в громадських будівлях міста Луцька”, під час якого утеплюють фасади, дахи, встановлюють ІТП, ізоляцію трубопроводів, замінюють вікна та двері, модернізують систему освітлення у сорока бюджетних закладах.

Сьогодні, 6 липня, міський голова Ігор Поліщук та начальник управління капітального будівництва Леонід Карабан оглянули хід робіт з термомодернізації дитячих садочків № 3, 5, та 38, НВК № 10, – йдеться на сайті Луцькради.

“Ми плануємо до 1 вересня завершити роботи. Спека вносить свої корективи у роботу підрядників, адже працівники були змушені змінювати графік і виходити о 6 ранку та працювати допізна з значною перервою в обід. Приємно, що наші садочки та школи змінюють свій вигляд. Старі сірі фасади набувають різноманітності та нових барв. Утеплення фасадів, цоколів, дахів дає й значний економічний ефект. Так, в уже в зроблених бюджетних закладах економія енергоресурсів становить від 30 до 50 %. Крім того, створюються комфортні умови для працівників, учнів, відвідувачів.

Там, де є економія коштів, спрямовуємо їх на інші цілі. Так, у школі № 10 ми відремонтуємо сходи та вимостимо бруківкою територію перед входом”, - розповів міський голова Ігор Поліщук.

 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Двійнята з Волині склали ЗНО на найвищі бали з трьох предметів
Наступна новина Середня зарплата на Волині: де платять найбільше
Останні новини
Схожі новини