У Луцьку торговцю наркотиками дали рік умовно

У Луцьку торговцю наркотиками дали рік умовно

Чоловік, який продавав амфетамін у Луцьку, був засуджений до одного року умовно.

Такий вирок винесли 7 лютого під час судового засідання у стінах Луцького міськрайонного суду Волинської області, передає ІА Волинські новини.

Як встановив суд, чоловік незаконно придбав з метою збуту порошкоподібну речовину, білого кольору, що містить у своєму складі психотропну речовину амфетамін , яку незаконно зберігав при собі з метою збуту.

Зокрема, 12 грудня 2017 року обвинувачений під час здійснення працівниками УПН ГУНП у Волинській області оперативної закупки, знаходячись поряд із будинком № 33 по вулиці Конякіна, незаконно, за грошові кошти в сумі 250 гривень збув амфетамін, який того ж дня вилучена працівниками поліції. Згідно з висновком експерта, маса амфетаміну в речовині (у перерахунку на амфетамін-основу) становить 0,0495 грама.

Допитаний у судовому засіданні чоловік повністю визнав свою винну та неоспорював факту вчинення злочину.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 5 років, втім на підставі ст.ст. 75, 76 КК України звільнив його від призначеного покарання, якщо він протягом року не вчинить нового злочину.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Центральному парку Луцька невідомі виклали з пляшок хрест в колі
Наступна новина У США в результаті стрілянини в школі загинуло 17 осіб. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини