У США в результаті стрілянини в школі загинуло 17 осіб. ВІДЕО

У США в результаті стрілянини в школі загинуло 17 осіб. ВІДЕО

На День святого Валентина 19-річний юнак приніс до школи містечка Паркленд рушницю з набоями та вчинив стрілянину.

Внаслідок нападу загинули щонайменше 17 осіб, у тому числі восьмеро школярів, пише DW.

Щонайменше 17 осіб, у тому числі й восьмеро учнів, стали жертвами стрілянини у школі міста Паркленд в американському штаті Флорида. У середу, 14 лютого, на День святого Валентина 19-річний юнак приніс до освітнього закладу напівавтоматичну рушницю AR-15 з великою кількістю набоїв та почав безладно стріляти в учнів та викладачів, повідомляє інформагенція dpa з посиланням на дані місцевої поліції.

Крім загиблих, унаслідок інциденту поранення отримали багато інших осіб. За даними місцевих медиків, стаціонарного лікування потребують не менше 14 поранених. Троє з них перебувають у вкрай тяжкому стані.

Поліції вдалося затримати нападника. За даними ЗМІ, ним виявився 19-річний Ніколаз Круз. Під час затримання опору він не чинив. Місцеві правоохоронці вже повідомили, що затриманого зловмисника ще до нападу виключили зі школи через проблеми з дисципліною. У самому навчальному закладі працює 129 вчителів та навчається понад 3000 учнів з 9-го по 12-й клас.

Наразі триває слідство щодо обставин та мотиву нападу.
 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку торговцю наркотиками дали рік умовно
Наступна новина Заступник голови Волинської ОДА провів особистий прийом жителів Горохова
Останні новини
Схожі новини