У Луцьку три організації об'єднались для участі в місцевих виборах

У Луцьку три організації об'єднались для участі в місцевих виборах
Фото «Сила Правди»

Напередодні місцевих виборів у Луцьку громадські активісти та політики представили спільну платформу для боротьби за місця у місцевих радах та крісло міського голови. Наразі до неї увійшли місцевий осередок партії «Громадський рух «Народний контроль», місцевий осередок партії «Народний Рух України» та громадська організація «Розвиток Мікрорайонів Міста».

Презентацію провели у четвер, 20 серпня, біля пам’ятника Святому Миколаю у центрі Луцька, пише «Сила Правди».

«В місті Луцьку та Волинській області загалом патріотичні, державницькі політичні сили повинні єднатися. Ми будемо закликати доєднатися до неї однодумців», – розповів депутат міської ради, представник «Громадського руху «Народний контроль» Павло Данильчук.

За його словами, поки не йдеться про балотування від якоїсь конкретної партії, адже це «формальність», а «головне – єднання». Тому до кінця серпня вони планують вести переговори із іншими силами, які охочі доєднатися до платформи і разом балотуватися у міську, обласну, інші місцеві ради та боротися за посаду міського голови Луцька.

   

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Єгипет змінює правила для туристів: потрібен негативний ПЛР-тест
Наступна новина Луцьку виділили 9,5 мільйона на ремонт міської лікарні
Останні новини
Схожі новини