У Луцьку центр молодіжного простору переселили на Глушець

У Луцьку центр молодіжного простору переселили на Глушець

Приміщення на вулиці Глушець, 22б передали в оперативне управління КЗ «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у Луцьку».

Про це стало відомо під час сесії Луцької міської ради, – повідомляє ІА «Волинські новини».

Щодо передачі приміщення до начальниці відділу управління майном міської комунальної власності Алли Грабко звернувся департамент молоді та спорту Луцької міської ради, у якого приміщення перебуває на балансі.

Як повідомив директор департаменту Володимир Захожий, приміщення площею 189,1 м кв просять передати в оперативне управління КЗ «Центр національно-патріотичного виховання дітей та молоді у Луцьку», аби облаштувати там новий молодіжний простір.

«Приміщення потребує ремонту, але все має бути поетапно. Тож після передачі приміщення, передаємо й землю. Там повністю оформлений генплан. Де колишній іподром, там буде будівництво спортивного комплексу, а праворуч буде цей молодіжний центр», - раніше пояснив Захожий.

У Центру національно-патріотичного виховання дітей та молоді закінчився термін оренди приміщення на вулиці Кафедральній, 4. тож його планують переселити у приміщення на вулиці Глушець.

Депутат Михайло Наход поцікавився у Алли Грабко щодо ремонту приміщення: «Мені відомо, що це приміщення придатне до використання лише в теплу пору року. Чи робили орієнтовні розрахунки по ремонту? Поруч із приміщенням є колишній стадіон та іподром. Чи можуть вихованці цього центру розраховувати на користування ними?»

На це доповідачка відповіла, що у випадку передачі приміщення на баланс Центру патріотичного виховання, саме у їхні обов’язки увійде передбачення коштів на ремонт та утеплення приміщення.

«Наскільки мені відомо з розмови з директором департаменту, використання поля біля приміщення – у планах керівництва», - зазначила посадовиця.

Луцькі депутати проект рішення ухвалили більшістю голосів.

Читати також: Коли у Луцьку буде новий сквер біля школи №26


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Нинішнім 40-річним пенсія від держави не світить, – міністр фінансів
Наступна новина Як вибрати одяг дитині для дитячого садка: поради фахівців
Останні новини
Схожі новини