У Луцьку урочисто відкрили концертний зал музичної школи. ФОТО

У Луцьку урочисто відкрили концертний зал музичної школи. ФОТО

У Луцьку відбулося довгоочікуване урочисте відкриття концертного залу КЗ «Луцька музична школа №1 імені Фридерика Шопена».

Святковий захід провели 1 березня, – інформують у міській раді.

«Дуже приємно, що саме сьогодні відбувається відкриття цього концертного залу, адже саме сьогодні 209 років тому народився великий композитор — Фридерик Шопен, іменем якого названа наша музична школа. Мабуть, не потрібно розказувати, яким був цей концертний зал до ремонту, адже він практично не підлягав до використання. Сьогодні ж це один із найкращих концертних залів у місті за своєю зовнішньою естетикою, а також технічним наповненням», - зазначив радник міського голови Ігор Поліщук.

Під час свята усі присутні могли насолодитися класичними світовими музичними творами у виконанні учнів та викладачів музичної школи №1 ім. Фридерика Шопена. А естетика нового концертного залу у поєднанні із сучасним технічним забезпеченням сцени, м’яким звучанням відреставрованого концертного роялю «Естонія», сучасним освітленням та акустичною системою налаштували гостей на потрібний лад.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинь: хроніка пригод п'ятниці, 1 березня. ФОТО. ВІДЕО
Наступна новина В Україні через смерть пацієнтів заборонили два відомі препарати
Останні новини
Схожі новини