У Луцьку в чоловіка знайшли 4 гранати: йому світить 7 років в'язниці

У Луцьку в чоловіка знайшли 4 гранати: йому світить 7 років в'язниці

У Луцьку поліцейські виявили у місцевого жителя 4 гранати. Слідчі за цим фактом відкрили кримінальне провадження. Вибухонебезпечні предмети у нього вилучили. За їхнє незаконне зберігання чоловіку загрожує до 7 років позбавлення волі.

Про це інформує поліція Волині. 

Учора, близько 16 години, у Луцьку на вул. Рівненській працівники управління карного розшуку зупинили 34-річного чоловіка, який за отриманою оперативною інформацією, міг при собі мати незаконні предмети.

Під час перевірки документів та проведення поверхневого огляду поліцейські виявили у нього 4 предмети, зовні схожі на бойові гранати «Ф1» та «РГД-5», а також 4 відповідні запали до них. 

Небезпечні предмети поліцейські-вибухотехніки перевірили, їх було вилучено та направлено на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Відомості кримінального характеру слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині підліток на смерть розбився на мотоциклі: 13-річна пасажирка у лікарні
Наступна новина У Луцьку 20-річний мотоцикліст «під мухою» хотів відкупитися від патрульних
Останні новини
Схожі новини