У Луцьку вночі вилучили гранату у чоловіка

У Луцьку вночі вилучили гранату у чоловіка

Співробітники роти поліції особливого призначення ГУНП у Волинській області у Луцьку по вулиці Чернишевського в автомобілі 33-річного лучанина виявили гранату «Ф-1». На нього відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Про це інформує Нацполіція.

Подія трапилася вночі 20 березня. Поліцейські, здійснюючи патрулювання міста по вулиці Чернишевського у Луцьку, зупинили автомобіль Opel Ascona. Під час огляду в багажнику легковика співробітники поліції виявили гранату «Ф-1». На місце події викликали слідчо-оперативну групу та спеціалістів вибухотехнічної служби. Виявлений предмет належним чином вилучили та направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення експертизи.

Після проведення експертизи вирішуватиметься питання щодо оголошення правопорушнику підозри у скоєному злочині. Триває досудове розслідування.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ситуація на кордоні спокійна, - Погуляйко
Наступна новина Як насправді воюють кадирівці в Україні. СБУ перехопила розмову
Останні новини
Схожі новини