У Луцьку велоклуб з волонтерським штабом «Ангар» організовують благодійний велопробіг

У Луцьку велоклуб з волонтерським штабом «Ангар» організовують благодійний велопробіг

Триває реєстрація на участь у благодійному велопробігу "Крутиш педалі – рятуєш життя", який відбудеться 7 травня у Луцьку. Його організовує місцевий велоклуб і волонтерський штаб "Ангар".

Як розповіла Суспільному волонтерка Руслана Порицька, усі зібрані під час велопробігу гроші витратять на закупівлю тактичних аптечок.

"Мінімальний набір, який має бути в тактичній аптечці, хорошій – це коштує 3,5 тисячі гривень. Це недешево, але ми розуміємо, що це надважливо. Аптечки можуть втрачатися при бойових діях. Ну і, зрештою, вони є для того, щоб використовуватися", – говорить Руслана Порицька.

Взяти участь у велопробігові може будь-хто охочий, розповідає засновник велоклубу та організатор заходу Микола Ворон. Дистанція: 5, 20 або 50 кілометрів, на вибір.

"Потрібно прийти на нашу сторінку, перейти за посланням wayforpay, заповнити просту форму, анкету про оплату, задонатити 777 гривень – це число перемоги, і приїхати на старт", – додає організатор.

Учасники стартуватимуть від волонтерського штабу "Ангар", що на Залізничній, 9. Тим, хто візьме участь у велопробігові, обіцяють маршрут мальовничими краєвидами.

Один з тих, хто вже зареєструвався – лучанин Олександр. "Про велопробіг дізнався від свого друга. Зрозумів, що треба підтримати дану ініціативу. Ми маємо змогу займатися цими буденними речами, завдяки нашим захисникам, які просто зараз в пекельних точках боронять наш спокій", – каже він.

Засловами Миколи Ворона, станом на 20 квітня зареєструвалося 38 учасників, які уже задонатили на аптечки для військових майже 30 тисяч гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Стало відомо про загибель на війні ще одного волинянина
Наступна новина У Луцьку під час презентації книги Макса Кідрука зібрали 51 000 гривень для ЗСУ
Останні новини
Схожі новини