У Луцьку відбудеться фестиваль громадської активності

У Луцьку відбудеться фестиваль громадської активності
джерело фото: lutsk.rayon.in.ua

Фестиваль uCRAZYans знову відбудеться в Луцьку.

Про це повідомляють організатори.

«Разом з Вами не менше 15 шалених громадських організацій Волині будуть виробляти мільйони кілобайт позитиву, при чому все у енергозберігаючому режимі. Не зрозуміли як це?! – Тоді чекаємо на Вас вже 7 жовтня на Театральному майдані міста. Розкажемо та покажемо, як бути «енергійними та ефективними водночас», – йдеться в релізі.

Так, команда Волинського Інституту Права та активних громадських організацій Волині представлятимуть свої організації у форматі креативного музею.

«Не відкриваємо усі секрети, але те, що буде чим зайнятися і дорослим, і малим – це факт. Цього дня, крім роботи унікального музею експонатів, для вас працюватиме дитяча зона, зона лекторію та зона вимірювання пульсу… Якого? Громадського та енергоефективного», – продовжують організатори.

«Громадський пульс: Волинський вимір» – саме під таким гаслом триватиме фестиваль 7 жовтня. «Чекаємо Вас на фестивалі громадської активності «uCRAZYans», починаючи з 11.00 на Театральному майдані міста», – зазначають у тексті.

Родзинкою фестивалю стане показ відеороликів про активні громадські організації Волині.

«Усім ГОшкам, які бажають, щоб саме їх організація стала героєм одного з п’ятнадцяти  відеороликів, потрібно до 12 вересня заповнити анкету зголошення- https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfzdOFUZGK6f-4XwB6_iTMMI3Oxg_pj2tnsMhN9Fm83O4bzbA/viewform. На основі усіх анкет конкурсна комісія відбере п'ятнадцять найактивніших волинських громадських організацій. Саме відеоролики про їх роботу та їх команду будуть показані лучанам та гостям міста під час фестивалю», – йдеться в повідомленні.

Захід представлений ОМГО «Волинський Інститут Права» в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст матеріалу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерiв i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Такий різний Луцьк: фотопідбірка
Наступна новина Відома луцька модель стала викладачкою. ФОТО
Останні новини
Схожі новини