У Луцьку відбудеться турнір з настільного тенісу пам'яті Олексія Веремійчика

У Луцьку відбудеться турнір з настільного тенісу пам'яті Олексія Веремійчика

У Луцьку відбудеться турнір з настільного тенісу присвячений пам’яті загиблого директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика.

Захід відбудеться 2 лютого у СОК «Акварель», що на проспекті Відродження, 50, – повідомляють на сторінці департаменту у фейсбук. 

«Є люди. Є Люди. А є Справжні Люди. Такою Справжньою Людиною, Особливою Людиною, Достойною Людиною був і залишається для нас Олексій Веремійчик. У серцях і пам’яті всіх, хто його знав, він буде завжди – веселим, чесним, небайдужим, справжнім. Колись він сказав: «Я люблю ходити містом і відкрито дивитися людям в очі, щиро їм посміхатися і тиснути руки». Він ніколи нікому не відмовляв у допомозі. А ми ніколи його не забудемо» – йдеться в дописі департаменту.

Усіх небайдужих закликають прийти та вшанувати пам’ять Олексія, який трагічно пішов з життя.

Нагадаємо, Олексій Веремійчик зник під час риболовлі 12 жовтня 2019 року. 16 жовтня знайшли тіло директора департаменту сім’ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексія Веремійчика, якого розшукували п’ять днів. Поховали його 18 жовтня 2019 року. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ніч резидентів та запальні танці: лучан запрошують відпочити на вихідних
Наступна новина Зеленський розповів, що Україна почала розмову з РФ щодо нового обміну полоненими
Останні новини
Схожі новини