У Луцьку відбудеться Волинь NGO Форум

У Луцьку відбудеться Волинь NGO Форум

Грудень - це не лише час підготовки до Новорічних та Різдвяних свят, а й гарна нагода підбити підсумки проробленої роботи та запланувати нові справи на наступний рік. Саме таким майданчиком для громадського сектору області буде Волинь NGO Форум, який відбудеться в п’ятницю, 7 грудня, у Волинській облдержадміністрації.

Учасники заходу зможуть не лише обмінятися думками щодо актуальних проблем громадських організацій області, а й поговорити про вплив інститутів громадянського суспільства на реалізацію реформ. Важливою частиною дійства стане зустріч  із донорськими організаціями. Зокрема, представники Міжнародний фонд "Відродження" та Програми розвитку ООН в Україні поспілкуються з учасниками Форуму та розкажуть про пріоритети у роботі з громадськими організаціями на 2019 рік. Окрім цього, в рамках заходу відбудуться майстер-класи на тему антикорупційної діяльності; соціального підприємництва; використання інструментів громадської участі, тощо.

За підсумками Форуму буду розроблено рекомендації щодо покращення реалізації регіональної цільової програми “Волинь. Громадський рух - 2020”.

 

Довідково:

Форум організовується Обласною молодіжною громадською організацією «Волинський Інститут Права» за підтримки ПРООН в Україні та фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Данії. Співорганізатори Форуму Волинська обласна державна адміністрація та Громадська рада при Волинській ОДА.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку відкрили новий пункт екстреної медичної допомоги. ФОТО
Наступна новина Вандали потрощили зупинку в Луцьку. ФОТО
Останні новини
Схожі новини