У Луцьку відкрили новий пункт екстреної медичної допомоги. ФОТО

У Луцьку відкрили новий пункт екстреної медичної  допомоги. ФОТО

У Луцьку у мікрорайоні  Вересневе відкрили пункт екстреної медичної допомоги.

Пункт відкрили на прохання місцевих  жителів , які звернулись із проханням щодо відкриття пункту базування бригад екстреної медичної допомоги комунального закладу «Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф», –  інформує відділ інформаційної роботи міської ради.

Приміщення було облаштовано медичним обладнанням та меблями. Автомобіль швидкої допомоги забезпечений усім необхідним, аби в разі екстреної потреби зробити обстеження хворого та терміново передати результат до амбулаторії.

Передбачається, що введення в дію пункту тимчасового базування дозволить наблизити екстрену медичну допомогу до мешканців прилеглих вулиць та забезпечить дотримання десятихвилинного нормативу доїзду.

«Це ще один крок для наближення медицини до споживачів послуг. Цього року ми вже зробили капітальний ремонт амбулаторії та відкрили її. Сьогодні ж відбувається переміщення пункту дислокування автомобіля швидкої допомоги, що буде чергувати та обслуговувати мікрорайон Вересневе. Тут проживає 6 тис. мешканців, проте раніше автомобіль швидкої допомоги знаходився у мікрорайоні ЛПЗ, що робило доїзд довшим», - розповів радник луцького міського голови Ігор Поліщук.

В управлінні охорони здоров'я зазначили, що новий пункт базування бригад екстреної медичної допомоги став п'ятим у місті.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку розшукують студента-іноземця. ФОТО
Наступна новина У Луцьку відбудеться Волинь NGO Форум
Останні новини
Схожі новини