У Луцьку відбулась толока. Очистили береги Сапалаївки

У Луцьку відбулась толока. Очистили береги Сапалаївки
Фото «Волинські Новини»

Сьогодні, 5 червня, представники міських установ та підприємств спільно очищали береги Сапалаївки від сміття.
Толоки з прибирання відбуваються в Луцьку традиційно. Однак цьогоріч карантин вніс корективи у роботу, яка проходила в трохи менших масштабах, як зазвичай.

Маршрут біля річки було розподілено на чотири локації. Відповідно, до спільної справи долучилися не лише небайдужі люди, але й низка підприємств та установ, що розташовані поряд. Усе це заради того, щоб зробити наше місто чистішим, а Сапалаївку не лише охайнішою, але й комфортнішою для прогулянок та її мешканців, пише ІА «Волинські Новини».

Біля стадіону СНУ імені Лесі Українки «Спортивне ядро» працюють спеціалісти комунального підприємства «Парки та сквери м. Луцька», адже тут довелося застосовувати спецтехніку.

«Ми виконуємо найважчу роботу, яка вимагає спеціальних вмінь – вирізаємо самосів і косимо», – розповідає майстер дільниці зеленого будівництва КП Валерій Тутейко. Враховуючи специфіку, задіяли бригаду робітників. Це – близько 20 людей, трактор та дробилка. Отак вздовж річки й підемо. А вже після цього до прибирання можуть долучатися усі охочі».

Спочатку люди чистили прибережну смугу річки, а потім вантажили мішки зі сміттям та гілляччя на спецавтомобіль. Не обійшлося і без екстриму – працювати доводилося обережно, адже дощ зробив підйом біля мосту дуже слизьким.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зеленський призначив нового главу Служби зовнішньої розвідки
Наступна новина Уряд може змінити графік виходу з карантину, бо кількість хворих на COVID-19 зростає
Останні новини
Схожі новини