У Луцьку відбувся національний конгрес Спортивної студентської спілки України. ВІДЕО

У Луцьку відбувся національний конгрес Спортивної студентської спілки України. ВІДЕО

Ректори університетів зі всієї України зібралися в Луцьку на національний конгрес Спортивної студентської спілки України.

Найголовніше питання порядку денного – розвиток студентського спорту, – йдеться у сюжеті Сфера-ТВ. 

Аби залучити чим більше молоді до спорту, експерти хочуть змінити підхід до занять фізкультури.

Обговорили на конгресі і участь університетів України в Європейських спортивних іграх 2018 р., масові спортивні заходи серед студентської молоді та відзначення Міжнародного дня студентського спорту у 2018 р.

На конференцію зібралося чимале представництво чиновників та функціонерів. Від заступників міністрів України до представників Міжнародної та Європейської федерації студентського спорту. Вирішували, як перейти від зобов’язання до інтересу займатися спортом, щоб студент сам йшов і записувався в спортивні клуби і гуртки.

Наприкінці засідання учасники національного конгресу ухвалили резолюцію, в якій рекомендували Міністерству освіти і науки України прийняти стратегію розвитку фізичного виховання і спорту серед студентської молоді до 2025 року.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку п'яний чоловік влігся спати на березі Стиру. ФОТО
Наступна новина У Волинській ОДА обговорили «білі плями» області. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини