У Луцьку відбувся семінар про «основу основ»

У Луцьку відбувся семінар про «основу основ»

Семінар «Містобудівна документація - особова справа громади» був організований Волинським Центром розвитку місцевого самоврядування за участі представників Волинської ОДА в обласному центрі Волині. 

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України.

Директор Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Анатолій Пархом’юк зауважив, що хоча захід називається пафосно, проте містобудівна документація - таки основа основ.

Така платформа сприяла створенню спілкуванню та безпосередньому зв’язку між фахівцями об’єднаних територіальних громад та керівництвом ДАБІ у Волинській області Іваном Чуліпою та управління містобудування та архітектури Волинської ОДА Миколою Томчуком. 

Попри те, що було отримано значну кількість відповідей на поставлені запитання, залишаються виклики, які потребують додаткового вивчення та внесення змін до чинного законодавства. Волинський ЦРМС спільного із ДАБІ у Волинській області і управлінням містобудування та архітектури Волинської ОДА ініціюватиме за результатами виявлених проблем внесення таких змін. 

Зауважимо, що відкрите просторове планування оприлюднюється на веб-сайтах громад. Радник із питань просторового планування Волинського ЦРМС Катерина Степчук розповіла, що містобудівна документація та підготовка інвестиційних паспортів дають додаткові можливості для залучення інвесторів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Науковці назвали користь від голодування
Наступна новина На Волині навчали реформувати заклади медичної допомоги первинної ланки в ОТГ
Останні новини
Схожі новини