У Луцьку виділили квартири військовим

У Луцьку виділили квартири військовим

У Луцьку виділили квартири вісьмом військовослужбовцям та їх родинам. Ще дев'ять військових отримали службове жило. 

Відповідне рішення ухвалив виконком Луцькради, пише «Конкурент»

«Квартирно-експлуатаційний відділ м. Володимир звернувся з проханням затвердити рішення Комісії з контролю за забезпеченням військовослужбовців Збройних Сил України та членів їх сімей жилими приміщеннями про надання житла військовослужбовцям Луцького гарнізону», – йдеться у пояснювальній записці.

Це дозволить поліпшити умови проживання вісьмох військових та їх родин. Зокрема житло виділяли на вулиці Залізничній, Арцеулова та Глушець.

Крім того, той же квартирно-експлуатаційний відділ м. Володимир звернувся з проханням до виконкому Луцькради затвердити рішення житлової комісії військової частини «А 0959» про надання службового житла для дев'ятьох військовослужбовців Луцького гарнізону.

Зауважимо, що у списках на житло для військовослужбовців зник заступник голови Волиньради Григорій Пустовіт. Ще у липні йому, дружині та синові хотіли виділити двокімнатну квартиру на вулиці Арцеулова. Загальна площа приміщення – 64,7 м2, а житлова – 31,4 м2. Зараз же пан Григорій зареєстрований в гуртожитку на вулиці Привокзальній. Крім того, у 2016 році він купив квартиру у багатоповерхівці на вулиці Арцеулова у Луцьку за 1,3 мільйона гривень. Тоді він пояснював журналістам, що купив житло для дочки, а сам там «часом живе».

Проте члени виконавчого комітету тоді це рішення таки не підтримали. Питання на голосування виносили тричі, проте жодного разу воно не набрало необхідних голосів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині в ДТП постраждав 17-річний мотоцикліст
Наступна новина На озері Світязь рятували чоловіків, які випали з байдарки
Останні новини
Схожі новини