У Луцьку відкривається клуб для дорослих

У Луцьку відкривається клуб для дорослих

Стриптиз-клуб під назвою «Спокуса» відкриється у Луцьку поряд із нічним клубом Hollywood.

Інформація про це з'явилася на офіційній сторінці нічного клубу Hollywood у фейсбуці, підтвердили це й в адміністрації клубу.

Вперше клуб запрацює у п’ятницю, 21 лютого. Знаходиться він на вулиці Євгена Сверстюка, 1. Вартість вхідного квитка – 250 гривень. 

Вхід лише для чоловіків і жінок, яким виповнився 21 рік. 

У коментарі «Першому» у клубі зазначили, що тут, окрім звичних еротичних танців, впроваджуватиметься різноманітна програма.

«Ми будемо впроваджувати цікаві еротичні новинки, які відбуватимуться у Луцьку вперше. Все-таки, такі танці мають попит вже давно, тому й в нашому місті такий клуб повинен бути», –  розповіли у «Спокусі».

Клуб працюватиме  кожного четверга, п’ятниці та суботи.

Раніше, повідомлялось про відкриття закладу 20 лютого. Але, у зв’язку з вшануванням пам’яті Героїв Небесної Сотні відкриття клубу перенесли. 

«Оголошуючи дату відкриття ми відштовхувались від дня тижня. Жодного разу ми ніколи не працювали у дні трауру чи відзначання Днів Пам'яті. Нічний клуб «Hollywood» завжди дотримувались патріотичної та людяної позиції. Завжди із співчуттям та підтримкою відносились до таких подій. Навіть взяти останні траурні дні по загиблому лучанину, похорон якого був у п'ятницю і оголосили траур на два дні 24 та 25 січня....Ми єдиний нічний клуб який скасовував усі заходи і зупинив свою роботу та висловив співчуття родині загиблого патріота. Отож, роботу ми розпочнемо 21 лютого. Сьогодні усі заходи відмінили», – розповіли у закладі. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку велосипедистам хочуть заборонити їздити вулицею Лесі Українки
Наступна новина Лучанку Аліну Шпак звільнили з посади заступниці голови Українського інституту національної пам'яті
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні