У Луцьку відремонтують ще одне перехрестя

У Луцьку відремонтують ще одне перехрестя
Фото ілюстративне

Ремонт з облаштуванням тротуарів, пішохідних переходів і зупинок громадського транспорту запланований на перехресті вулиць Окружна та Станіславського в Луцьку. Очікувана вартість робіт становить 2,369 мільйона гривень.

Відкриті торги для пошуку підрядника оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Пропозиції від учасників прийматимуть до 4 жовтня, а аукціон розпочнеться 5 жовтня, – пише ІА «Волинські Новини».

За ці кошти здійснять наступні роботи: демонтаж бортових каменів, асфальтобетонного покриття, розробка ґрунту, улаштування дорожніх корит, обрубування країв основи, улаштування основи під тротуари та покриття з бруківки, улаштування основи на проїзній частині, розливання в’яжучих матеріалів, улаштування покриття з гарячих асфальтобетонних сумішей, встановлення бортових каменів і поребриків, встановлення дорожніх знаків, нанесення дорожньої розмітки, влаштування обмежувачів руху, встановлення металевого бар’єрного огородження та влаштування двох автопавільйонів.

Капітальний ремонт перехрестя вулиць Окружна та Станіславського в Луцьку хочуть завершити до 31 грудня 2022 року. Гарантія на роботи — три роки.

Департамент ЖКГ також оголосив тендери на поточний ремонт вулиць Кременецької та Набережної. На роботи витратять по 200 тисяч гривень.

Поточний ремонт вулиці Кременецької, який хочуть закінчити до нового року, включатиме, зокрема, розбирання бортових каменів, асфальтобетонних, бетонних покриттів, улаштування дорожних корит, основи, бортових каменів, бетонних поребриків і покриття з бруківки, встановлення бетонних напівсфер.

Гарантія на ці роботи становитиме три роки.

Натомість на вулиці Набережній запланували холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, розливання бітумної емульсії, улаштування вирівнюючого шару, покриття з гарячої щільної асфальтобетонної суміші та ямковий ремонт.

Ці роботи теж мають закінчити до 31 грудня 2021 року, а гарантія на них складатиме рік.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку чоловіки, які порушили ПДР, пошарпалися з муніципалами
Наступна новина У Луцькому районі врятували пораненого лося
Останні новини
Схожі новини