У Луцьку призупинили ремонт проспекту Волі. Яка причина

У Луцьку призупинили ремонт проспекту Волі. Яка причина
Фото: Суспільне Луцьк

У Луцьку призупинили капітальний ремонт проспекту Волі. Причина – Кабмін обмежив можливість казначейства здійснювати оплату капремонтів.

Про це розповів Суспільному директор департаменту економічної політики Луцької міськради Борис Смаль.

Зі слів посадовця, частину робіт фахівці підрядної фірми за домовленістю виконали в кредит приблизно на 17 мільйонів гривень.

«При наявності коштів ми не зможемо заплатити, бо не можна платити. Це причина – чому основні роботи зупинені. Як тільки Кабмін скасує такі обмеження, і буде літо чи рання осінь – ми це діло продовжимо», – говорить Борис Смаль.

Як зазначив посадовець, окрім призупинення ремонту проспекту Волі, в Луцьку також перенесли частину запланованих робіт у різних галузях на невизначений термін.

«Орієнтовно на 30 млн не виконані будуть роботи по благоустрою закладів освіти, понад 5 млн – по закладах культури, більше 4 млн – по спортивних закладах. Це всі ті об'єкти, які планували різного роду роботи (поточні, капітальні), але через неможливість заплатити виконані не будуть», – додав начальник департаменту економічної політики.

Для того, щоб завершити ремонт цього року, говорить посадовець, потрібно ще приблизно 25 мільйонів гривень. Суспільне намагалося поспілкуватися з директором департаменту житлово-комунального господарства Луцькради Миколою Осіюком щодо призупинення ремонту на проспекті Волі, однак на дзвінки посадовець не відповідав.

Цьогоріч у квітні посадовець розповідав, що загальна вартість капремонту проспекту Волі становить понад 90 мільйонів гривень. За цей час частково зробили велосипедні доріжки, облаштували паркомісця, замінили всі підземні мережі, встановили бордюри та поклали нижній шар асфальтобетону.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/cTRc5l94Vnk" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Читайте також: У Луцьку відбудеться музична екскурсія

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині білоруса судитимуть за шахрайство
Наступна новина Через ремонт на котельнях 40% лучан залишилися без гарячої води. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини