У Луцьку виступив київський симфонічний оркестр Lords of the Sound

У Луцьку виступив київський симфонічний оркестр Lords of the Sound

Луцьк - перше українське місто, де виступили музиканти після туру в Європі.

Зустріч відбулась 26 квітня у РЦ «Промінь». Організатором став Tikhonov сoncert and event agency.

Лучан захоплювали одні з найпопулярніших мелодій - саундтреки до серіалів, фільмів та комп'ютерних ігор. Гаррі Поттер, Гра Престолів, Аватар, Пірати Карибського моря, Mortal Kombat та безліч інших композицій звучали цього дня.

Образ самого оркестру доповнював одяг музикантів - середньовічні сорочки й туніки.

Двічі на сцені з’являвся соліст Ярослав Родіоненко - співав ельфійську пісню з «Володаря перснів» та арію Діви Плавалагуни. Окрім самого оркестру виступав й вокальний ансамбль, доповнюючи картину звуків.

Концертом керував диригент Віталій Саражинський. Цікавий факт: в оркестрі грають і лучани. Двоє хлопців: Максим Остапович та Станіслав Павлович.

До складу оркестру ввійшла найталановитіша молодь, яка пройшла конкурсний відбір та довела своє право творити в одному з найкращих європейських колективів. На сьогодні репертуар київського оркестру складається з більш ніж 250 композицій різних жанрів та напрямків.

До звичних програм кінохітів додалася музика для дітей, з комп’ютерних ігор, рок-хіти, класика та джазові твори. Окрім концертів у рамках туру, Lords of the Sound беруть участь у фестивалях, святкуваннях днів міста та сумісних проектах з головними артистами країни.

Фото – Роман Домбровський (Перший)

Текст – Юлія Книш (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина БудуйТіло. Перезавантаження: що таке спортзал і «з чим його їдять»
Наступна новина Волинянин позбувся майна на мільйон гривень через неправильні відомості про товар
Останні новини
Схожі новини