У Луцьку визначили перевізників на п’ять автобусних маршрутів

У Луцьку визначили перевізників на п’ять автобусних маршрутів
Фото ілюстративне з відкритих джерел

У Луцьку затвердили переможців конкурсу на перевезення пасажирів п’ятьох маршрутів.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету, - повідомляє прес-служба Луцької міськради.

 Зокрема, на засіданні розглянули питання «Про затвердження результатів конкурсу на перевезення пасажирів у Луцькій міській територіальній громаді». Начальник відділу транспорту Віктор Главічка зауважив, що вчора, 1 лютого, відбувся конкурс й необхідно затвердити його результати.

Так, на маршрутах № 25 «с. Великий Омеляник – Дубнівська» працюватиме ТзОВ «Преміум-сервіс ЛТД», № 53 «Луцьк – Липляни» – ФОП Юнчик О.І. ТОВ «Бест Ленад Груп» обслуговуватиме маршрути № 9 «Теремнівська – Межова (КХП)» та № 190 «Луцьк – Сьомаки», ФОП Варшава В.М. - маршрут № 51 «Кульчин – Луцьк».  

Також члени виконкому внесли зміни у маршрут № 1 «Надрічна – Завод Мотор». Шлях за маршрутом у прямому та зворотному напрямках пролягатиме: Надрічна, Садовського, Дубнівська, Авторемонтна, Рівненська (Дубнівська), Київський майдан, Волі, Винниченка, Василя Мойсея, Перемоги, Соборності, Гордіюк, Ківерцівська (місце міжзмінного відстою на вул. Надрічній та вул. Ківерцівській (біля заводу «Мотор»).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Підприємства Держлісагенства сплатили майже 9 мільярдів податків у бюджет за 2021 рік
Наступна новина «Ковідну тисячу» розширили на підлітків. Вони зможуть купити освітні курси та шкільне приладдя
Останні новини
Схожі новини