У Луцьку влаштували свято для дітей загиблих Героїв. Фоторепортаж

У Луцьку влаштували свято для дітей загиблих Героїв. Фоторепортаж

Волонтерка Тетяна Євчук-Потоцька організувала новорічне свято для дітей, які втратили батьків на війні.

Захід відбувся у суботу, 17 грудня, у Палаці учнівської молоді за підтримки благодійних фондів, громадських організацій, управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради. На нього завітали 68 дітей з Луцька, Рівного, Дубно, Здолбунова та Ковеля.

У святковій програмі були руханки, хороводи, майстер-клас із виготовлення ялинки, зустріч з Сантою, святим Миколаєм та великим білим ведмедем, бульбашкове шоу, розповідь про суть Різдва. Діяла фотозона, яку виготовила декораторка Вікторія Шевчук.

Крім того, учасникам свята вручили подарунки. Від Тетяни Євчук-Потоцької діти отримали дитячі ігри, машинки, конструктори, одяг, випрямлячі для волосся, павербанки, набори косметики тощо.

Благодійний фонд «Яворина» закупив набори засобів гігієни (гелі, шампуні, зубні пасти), а громадські організації «Українські вовки» та «Freedom UA» – цукерки й фрукти.

Крім того, були сюрпризи від луцької євангельської церкви «Слово Життя» і благодійного фонду «Сумка Самарянина».

«Я на собі пережила, як це – жити без батька. Мені було 13 років, коли він помер. Тому напередодні свят мені захотілося, щоб діти загиблих Героїв могли хоча б на пів дня відволіктися від трагедії, яку переживають в сім’ї. Думаю, що мені вдалося, адже вони виходили зі щасливими очима і не знали, в які руки хапати ті подарунки», – розповіла організаторка Тетяна Євчук-Потоцька.

З її слів, вперше задумалась про такий захід після того, як організувала для дітей загиблих воїнів поїздку в Грецію.

Всю дорогу на відпочинок в автобусі була неймовірна тиша, хоч їхало 27 дітей. Було очевидно: після втрати батька їм не до веселощів. Проте після подорожі всі стали веселішими й активнішими. Тож відтоді волонтерка почала накопичувати фінанси для новорічного заходу. Близько 10 тисяч перерахували небайдужі люди.

«Я дуже дякую людям за допомогу, адже скидали різні суми, найменша з них – 25 гривень. Вірю, що ці 25 гривень були такими ж щирими, як і 500. Кожен підтримує, як може», – наголошує волонтерка.

Нагадаємо, Тетяна Євчук-Потоцька з початку війни привозить додому тіла загиблих Героїв та активно допомагає військовим і їхнім сім’ям.

Читайте також: «Найважче – дивитися в очі матерів». Лучанка привозить із фронту тіла Героїв. ІНТЕРВ’Ю

Повітряна тривога на годину відтермінувала початок свята

Пес Патрон) 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Намісник монастиря упц мп на Волині має російське громадянство, – ЗМІ
Наступна новина Де на Волині сьогодні не буде світла: графіки відключень
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні