У Луцьку водій-порушник наїхав на поліцейського

У Луцьку водій-порушник наїхав на поліцейського

Звичайне порушення правил дорожнього руху завершилось з більш негативними наслідками для водія, і все – через нього ж самого.

«От ми йдемо в Європу», «ми платимо вам зарплату», «у вас вибіркове ставлення», - ці та інші фрази озвучували водій та його дружина сьогодні вдень на проспекті Грушевського інспекторам, – повідомляють у прес-службі Патрульної поліції Волині.

Екіпаж патрульних помітив, як чоловік припаркувався в зоні дії знаку 3.34 «зупинку/стоянку заборонено».

Відповідно, його зупинили та оголосили про винесення постанови, якою передбачається накладення штрафу 255 гривень.

Та водія це не влаштувало: він озвучив ряд претензій полісменам, висловлював невдоволення, не визнавав порушення.

Згодом підійшов забрати свої документи, а після цього, не чекаючи зачитування постанови, розпочав рух.

На вимогу інспектора спинитись не відреагував та скоїв наїзд на правоохоронця. Патрульний буквально опинився на капоті Hyundai, та, аби захиститись, використав спецзасіб.

Після цього на його адресу полилась лайка і прокльони, очевидно, громадяни забули про «Європу», якою кілька хвилин тому самі ж дорікали.

Поруч зібралось чимало громадян, кожен з яких втручався в роботу патрульних. Знайшлись і такі, які радили «відпустити його», і такі, які кричали про «перевищення», коли порушника просто намагались посадити у службовий автомобіль для встановлення особи.

Врешті, 35-річного водія затримали та доставили у відділ поліції, де оформили, окрім згаданої постанови за порушення ПДР, ще 2 протоколи: злісна непокора та дрібне хуліганство. Чоловік з усім погодився.

Інспектор тілесних ушкоджень не отримав та продовжив несення служби.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Адвоката Трампа підозрюють в отриманні грошей від російських олігархів
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 10 травня
Останні новини
Схожі новини