У Луцьку вперше відбудеться стоматологічний форум. Чому туди варто йти?

У Луцьку вперше відбудеться стоматологічний форум. Чому туди варто йти?
Фото ілюстративне

Вперше на Волині, 15-16 травня, відбудеться стоматологічний форум. Ортопеди, хірурги, ортодонти, пародонтологи, ендодонтисти зберуться, аби обмінятись досвідом та провести змістовні лекції. Серед запрошених спікерів – Ярослав Заблоцький, Мирон Угрин, Тетяна Сліпченко, Роман Нестор, Мирослав Солонько і багато інших. Організатор заходу - Антон Василюк

Що там буде?

На форум зберуться різнопрофільні стоматологи, кожен з яких розкаже про «підводні камені» своєї ніші. Тут не буде занадто багато хірургії або ортопедії –  тут буде баланс. 

“Повноцінного стоматологічного форуму у Луцьку ще не було. Організовувались незначні лекції, але так, щоб два дні безперервного навчання - ні. Таке вперше. Подібні форуми організовуються постійно у великих містах - Харків, Київ, Львів. Через пандемію у лікарів не було змоги відвідати офлайн подію такого масштабу, тому організували таке у Луцьку. Років 7 хотів зробити щось подібне, і от нарешті наважився”, - каже Антон Василюк.

Організатор події Антон Василюк

Перший день форуму розпочнеться о 8:00 у приміщенні Волинського обласного академічного музично-драматичного театру. Відкриватимуть день вітальним словом мер міста Ігор Поліщук та голова обласної ради Григорій Недопад. На учасників чекатиме вітальна кава, кава-перерва, обід. 

Серед спікерів першого дня – Мирон Угрин: «Реформи і війна. Сучасні виклики для стоматолога»; Віктор Крижанівський: «Пародонтологія для лікаря ортопеда»; Ярослав Заблоцький: «Маркетинг в стоматології»; Каленчук Віктор Васильович «Імплантація після імплантації».

По закінченню першого дня форуму відбудеться вечірка у замку Любарта, де за атмосферу подбають луцькі музичні гурти Lori та Чорні Черешні. Подаватимуть смачні страви та напої. Це - чудова нагода поспілкуватись з відомими стоматологами у неформальній обстановці. 

Читайте також: «Йшли обстріли - ми продовжували лікувати», - луцький стоматолог про поїздку в зону АТО

Другий день форуму пройде у Палаці культури міста Луцька. Там для слухачів виступатимуть Віорел Радукан: «Цифрова навігаційна імплантація VS безнавігаційна імплантація»; Андрій Саламаха: «Фрезеровані титанові конструкції при протезуванні повних адентій»; Олександр Обабко: «Навігаційні шаблони — тільки для імплантації? Огляд можливостей сучасних програм для моделювання шаблонів»; Анатолій Токар: «Ортопедично-хірургічний концепт створення посмішки»; Мирослав Солонько: «Наслідки важкого пародонтиту. Хірургічна, ортодонтична та ортопедична корекція»; Тетяна Сліпченко: «Профілактика конфліктів в стоматологічній практиці: погляд юриста». 

«В нас будуть мега цікаві лекції наприклад про волонтерство, від нашого Мирона Мироновича, окремо - Карлівку (Антон Василюк регулярно їздить на фронт, аби безкоштовно лікувати зуби нашим бійцям, - ред). Лекція про маркетинг у стоматології від Заблоцького, буде лекція від юриста, що теж дуже важливо. Ну і окремо про ортопедію, хірургію, протезування, імплантацію, терапію тощо. Наші спікери читають по всій Україні та за її межами, а тепер - у нас», - зазначає Антон Василюк.

Чому туди варто йти?

Форум подібного формату організовується у Луцьку вперше. Велика кількість відомих українських стоматологів готові відверто поділитися секретами цієї професії. Різнопрофільні лектори (хірурги, ортопеди, терапевти тощо), тонкощі ведення блогів у соціальних мережах для лікарів, юридичні аспекти професії, психологія при роботі з пацієнтами - лише кілька тем з дводенного форуму.

«Такого точно не розповідають на лекціях в медичних університетах», - кажуть організатори. 

Для лікарів цю подію варто відвідати й тому, що кожен учасник отримає сертифікат і 10 балів до безперервного професійного розвитку для лікарів (БПР) із 50 необхідних на рік.

Наступний захід подібного формату будуть організовувати за рік-два, тому надважливо, переконують, не пропустити шанс отримати потрібні знання вже зараз, аби йти в ногу зі стоматологічними трендами.

«Окрім того, це чудова нагода влитись у “стоматологічну тусовку” для молодих лікарів, інтернів, студентів», - каже Антон Василюк.

Що треба, аби прийти?

Організатори кажуть, що більшість відвідувачів форуму з інших областей України, волинян же реєструється менше. Втім, наголошують, що подібний захід будуть організовувати ще не скоро, отож дуже чекають стоматологів з волинських міст, районів та сіл. Це - доступно.

Аби потрапити на форум потрібно пройти реєстрацію на сайті: https://forum.vclinic.com.ua

Є три варіанти участі:

  • Intern doctor(вартість 1500 гривень) - спеціальна пропозиція для всіх лікарів-інтернів;
  • Early birds (вартість 3000 гривень) - за умови реєстрації до 1 травня;
  • Last chance(вартість 4000 гривень) - за умови реєстрації після 1 травня.

Кожен учасник отримає сертифікат про участь, 10 балів БПР, невеличкі брендовані подарунки, а ще - смачно поїсть, прокачає стоматологічні скіли та добряче відпочине в дружній атмосфері. Тут на тебе чекають!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Все про «розумні» зупинки і табло у Луцьку. Нащо поставили і скільки це коштує
Наступна новина Як ЖК «Амстердам» будують по-новому? ФОТОЗВІТ
Останні новини
Схожі новини