У Луцьку встановлять нові тарифи на парковку

У Луцьку встановлять нові тарифи на парковку

У Луцьку встановлять нові тарифи на парковки, що надає КП "АвтоПаркСервіс". Відтак, за годину паркування хочуть встановити тариф у розмірі 10 гривень, натомість зараз година парковки вартує 8 гривень. 

Про це йдеться у відповідному проєкті рішення виконкому, пише ІА «ВолиньPost».

Режим роботи паркувального майданчика на вул. Кривий Вал хочуть встановити з 09.00 до 17.00 щодня, крім суботи, неділі та святкових днів. Паркувального майданчика на вул. Карпенка-Карого, 1 - з 07.00 до 17.00 щодня, крім понеділка та святкових днів.

Для забезпечення безготівкового розрахунку за послуги з паркування підприємство «АвтоПаркСервіс» встановило два паркомати марки СЕА АП 100 на вул. Кривий Вал та один – на вул. Карпенка-Карого, 1. До розрахунку планового тарифу на послугу з паркування транспортних засобів врахували планову суму паркувального збору, яка має надійти до міського бюджету в сумі 108 776, 25 грн та 92 812,5 грн із паркувальних майданчиках на вул. Карпенка-Карого та вул. Кривий Вал відповідно.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинських лісах – сезон чорниць. Кажуть, що цьогорічний урожай є рекордним
Наступна новина Коронавірус в Україні: 244 нових хворих та 14 смертей
Останні новини
Схожі новини