У Луцьку вводять новий маршрут. Як він буде курсувати

У Луцьку вводять новий маршрут. Як він буде курсувати

Аби забезпечити довезення мешканців з села Богушівка до Луцька, вводять новий маршрут. На приміському маршруті №181 «Богушівка-Луцька» закінчився термії дії договору, тому відкривають новий міський автобусний маршрут №30.

Відповідне рішення ухвалили члени виконкому під час засідання 21 липня, пише ІА «Волинські Новини».

Як стало відомо під час засідання, закінчився термін дії тимчасового договору на приміському автобусному маршрут № 181 «Богушівка-Луцьк». Тому виникла необхідність оголошення конкурсу на перевезення пасажирів до села Богушівка Луцької міської територіальної громади.

Саме тому вирішили відкрити міський автобусний маршрут № 30 «с. Богушівка – Дубнівська (кільце)».

Маршрутки курсуватимуть у прямому та зворотному напрямку так: с. Богушівка, с. Забороль, Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Київський майдан (Авторемонтна, Рівненська), Дубнівська (місця міжзмінного відстою у с. Богушівка, с. Забороль та на вул. Дубнівській).

Конкурс має бути проведений 14 вересня. Як йдеться в умовах, на маршруті має бути шість автобусів, у тому числі й у вихідні та святкові дні. Інтервал руху – 15 хвилин, загальна пасажиромісткість має бути не менше 80 місць. Участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижчими за Євро-5.

До проведення конкурсу та затвердження результатів перевізником за автобусним маршрутом № 30 «с. Богушівка – Дубнівська (кільце)» призначили ТОВ «АТП-Луцьк», яке зголосилося на це, повідомив начальник відділу транспорту Віктор Главічка.

Читайте також: У Луцьку з'явився ще один термінал CityCard


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Негода зіграла на руку Кремлю». Як Москва вирішує проблему з водопостачанням в Криму
Наступна новина «Можуть випадати кислотні дощі». Що відомо про наслідки вибуху на «РівнеАзоті»
Останні новини
Схожі новини