У Луцьку взялися ремонтувати вуличні ліхтарі

У Луцьку взялися ремонтувати вуличні ліхтарі
Фото ілюстративне

У Луцьку мешканці міста 20 разів телефонували  в групу оперативного реагування стосовно відсутності зовнішнього освітлення вулиць та прибудинкових територій.

Про це поінформувала директор департаменту «Центр надання адміністративних послуг» Лариса Карп’як під час оперативної наради у Луцькраді.

Протягом останніх двох тижнів було відновлено освітлення на вулицях: Станіславського, 11а; Даньшина, 2; Ковельській, 68; Г.-Артемовського, 25; Загородній, 2, 4; Докучаєва, 8.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку замість стежки з'явилася нова пішохідна доріжка з освітленням. ФОТО

На контролі залишається налагодження мережі за такими адресами: Заньковецької, 24; Кравчука, 11; Федорова, 6; Профспілкова, 22; Боженка, 36, 48; Старова, 1; Козакова; просп. Волі, 9, 9а, 11.

Нагадаємо, у Луцьку реалізовуватимуть транскордонний проект, завдяки якому у місті покращиться дорожня інфраструктура. Відремонтують дороги та встановлять понад 600 ліхтарів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку вимагають відремонтувати міст
Наступна новина Посеред дороги у Луцьку посадили 60 лип
Останні новини
Схожі новини