Волинський центр зайнятості почав співпрацю з ЦНАПом. Будуть разом допомагати іноземцям

Волинський центр зайнятості почав співпрацю з ЦНАПом. Будуть разом допомагати іноземцям

Волинський обласний центр зайнятості почав співпрацю з Центром надання адміністративних послуг. 6 березня організації підписали Меморандум про співпрацю у сегменті надання послуг іноземцям, які працюють в Україні.

Із 18 березня цього року подача документів щодо видачі, продовження терміну дії, внесення змін, скасування дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства будуть здійснювати через Департамент «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Луцької міської ради.

Сторони співпрацюватимуть щодо надання адміністративних послуг у сфері видачі, продовження строку дії, внесення змін, скасування дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства, в результаті чого суб’єктові звернення надається або підтверджується певний юридичний статус та/або факт.

Зазначають, що співпраця ВОЦЗ та ЦНАПу спрямована на формування сприятливого середовища й розширення можливостей доступу до отримання адміністративних послуг для роботодавців.

Отримати документи можна за адресою:

43025, м. Луцьк, вул. Лесі Українки, буд. 35 (Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку). Номер телефону:  (0332)78-79-95.

        

                             


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Вибори мають пройти чесно  і  без «тітушок», –  Савченко
Наступна новина Лікар з Волині Валіхновський розповів, як правильно худнути
Останні новини
Схожі новини