У Луцьку з одним автомобілем сталося одразу дві аварії. ФОТО

У Луцьку з одним автомобілем сталося одразу дві аварії. ФОТО

Сьогодні, в обідню пору, патрульні отримали повідомлення про ДТП на проспекті Василя Мойсея, зокрема на виїзді зі стоянки торгово-розважального центру, інформує патрульна поліція Волині. 

Коли поліцейські прибули на місце, то з’ясували, що водій Dodge не дотримався безпечної дистанції та зіткнувся з BMW, який рухався попереду та повертав праворуч, на автостоянку.

Патрульні огородили місце ДТП конусами, виставили відповідний дорожній знак та почали оформлення адмінматеріалів. В цей час з автостоянки виїжджав вантажний автомобіль Mercedes-Benz та здійснював поворот праворуч. Його водій не розрахував габарити свого транспортного засобу, не дотримався безпечного інтервалу і теж здійснив зіткнення з BMW.

В обох керманичів-винуватців патрульні склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Депутата Волинської облради, якого спіймали на хабарі, відсторонили від обов'язків
Наступна новина У Луцьку перейменують ще 10 вулиць і 2 провулки
Останні новини
Схожі новини