У Луцьку за паркування можна заплатити через мобільний застосунок

У Луцьку за паркування можна заплатити через мобільний застосунок

Члени виконавчого комітету Луцької міської ради підтримали проєкт рішення про впровадження застосунку «SmartLutsk» на території Луцької міської територіальної громади.

Про це повідомляють у Луцькій міській раді.

За словами директора департаменту муніципальної варти Юлії Чіпак, тестування системи показало: застосунок — дієвий засіб наповнення комунального бюджету, плюс суттєво економить час автомобілістам. Адже водіям не потрібно шукати паркомат та стояти в черзі для здійснення оплати, все можна зробити в онлайн-режимі безготівково.

«Сплачувати за паркування можна швидко та зручно! Варто лише відсканувати QR-код за допомогою мобільного телефону чи планшету на базі операційної системи Android чи iOS та завантажити «SmartLutsk». Завантаживши додаток «SmartLutsk», можна створити персональний кабінет, додати свої транспортні засоби або засоби, якими користуєтесь як водій», – повідомляють муніципали.

Додаток містить декілька розділів: погодинне паркування, абонемент на парковку, штрафи, штрафний майданчик. «SmartLutsk» — хороша можливість ліквідувати тіньовий обіг коштів, сплачених за паркувальні послуги. Крім того, громадяни, котрі розміщують транспортні засоби на майданчику для платного паркування, більше не турбуватимуться про те, щоб залишати під лобовим склом автівки відповідний документ про оплату послуг.

Втім, залишаючи свій автомобіль на вулиці, перш за все, порадив Луцький міський голова Ігор Поліщук, варто розібратися, які парковки у місті платні, а які ні. А зробити це допоможе все той же додаток «SmartLutsk».

Читайте також: Волинянам пояснили,чому відключення світла не завжди співпадає з графіками


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Визначили, де в Луцьку продаватимуть новорічні ялинки
Наступна новина Приміський маршрут «Луцьк - Озерце» продовжили
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні