Визначили, де в Луцьку продаватимуть новорічні ялинки

Визначили, де в Луцьку продаватимуть новорічні ялинки

У Луцьку визначили місця продажу хвойних дерев до Новорічних та Різдвяних свят.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Задля впорядкування торгівлі хвойними деревами на території Луцька передбачили, що продаж хвойних дерев до Новорічних та Різдвяних свят буде відбуватись на конкретних вулицях. Їх перелік узгоджений з відповідними службами міста щодо вимог законодавства про планування та забудову територій, санітарного та епідемічного благополуччя населення, пожежною охороною, патрульною поліцією та архітектурою.

Безпосереднє встановлення пунктів продажу хвойних дерев відбуватиметься на підставі погоджень розміщення тимчасових споруд для пунктів одноразової торгівлі (послуг) та укладених договорів на право тимчасового користування окремими елементами благоустрою комунальної власності. Отримати відповідну послугу буде можливо через Центр надання адміністративних послуг м. Луцька.

Перелік вулиць, на яких дозволено розміщувати пункти продажу хвойних дерев до Новорічних та Різдвяних свят: бульвар Дружби Народів, 7а (поблизу бібліотеки); просп. Соборності, 26, вул. Дубнівська, 36 (поблизу кінцевої зупинки громадського транспорту); вул. Глушець (навпроти Центрального ринку); просп. Відродження, 6; на розі вулиці Січової – проспекту Відродження; вул. Героїв УПА (поблизу магазину «Вишківський»); вул. Конякіна, 14 (поблизу ринку); вул. Гордіюк (поблизу торгового центру «Глобус»); вул. Львівська (поблизу магазину «SPAR»).

Читайте також: Переселенців у Луцьку навчають флористиці, приєднатися можуть і лучани. ФОТО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині викрили чергову схему виїзду ухилянтів за кордон
Наступна новина У Луцьку за паркування можна заплатити через мобільний застосунок
Останні новини
Схожі новини