У Луцьку забагато зупинок громадського транспорту, – чиновник

У Луцьку забагато зупинок громадського транспорту, – чиновник
Джерело фото: PRESS-ЦЕНТР

Начальник управління транспорту та зв’язку Луцької міської ради Володимир Степанов заявив, що у місті занадто багато транспортних зупинок.

Про це він повідомив 19 вересня під час засідання постійної комісії Луцькради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, – пише ІА «ВолиньPost».

Депутати саме обговорювали можливість встановлення на зупинках терміналів для купівлі квитків на міський транспорт для приїжджих після впровадження безготівкової системи оплати. Депутати припустили, що таких доведеться встановити дуже багато, через велику кількість зупинок. Тож директор департаменту транспорту Володимир Степанов підтвердив, що зупинок у місті занадто багато. 

«У нас зупинки робили ще тоді, коли їздили малі «Мерседеси», зупинки йдуть на відстані 100-150 метрів. Перелік зупинок у нас затверджений виконкомом», - розповів посадовець. 

Водночас є постанова Кабміну, яка регулює відстань між зупинками. Так, якщо йдеться про сектор із одно-двоповерховою забудовою, відстань між ними має бути 600-800 м, а у секторі багатоповерхівок - 400-600. Занадто велика кількість зупинок впливає і на якість маршруту.

«Ми це обробляємо, будемо виносити це питання на розгляд виконкому, щоб у нас дотримувалися ці норми 600-800 метрів», - додав Степанов.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцькраді прокоментували скандал з маршрутником, який «здер» з учнів 5 гривень
Наступна новина У Волинській ОДА переназвали управління й призначили йому керівника
Останні новини
Схожі новини