У Волинській ОДА переназвали управління й призначили йому керівника

У Волинській ОДА переназвали управління й призначили йому керівника

Управління культури Волинської обласної державної адміністрації змінили на управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації.

Керівника реорганізованого підрозділу представили колективу сьогодні, 19 вересня, – повідомляють у прес-службі ОДА.

Так, відповідно до нової структури обласної державної адміністрації, з червня 2018 року назву управління культури обласної державної адміністрації змінили на управління культури, з питань релігій та національностей облдержадміністрації.

Відбулися зміни і в функціях управління. Зокрема структура тепер повинна координувати, а також контролювати діяльність виконавчих органів влади на місцях в сфері реалізації державної політики з питань релігій та національностей.

Тож, під час розширеного засідання колегії управління культури, з питань релігій та національностей голова облдержадміністрації Олександр Савченко представив керівника модернізованого управління Ольгу Чубару. За інформацією посадовця, до цього вона обіймала посаду начальника управління з питань внутрішньої політики облдержадміністрації.

Ольгу Чубару призначили на посаду 10 вересня 2018 року, за погодженням із Міністерством культури України.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцькраді – кадрові ротації


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку забагато зупинок громадського транспорту, – чиновник
Наступна новина Де в Луцьку знесуть незаконні паркани
Останні новини
Схожі новини