У Луцьку «запалюватиме» Олег Скрипка та оркестр НАОНІ

У Луцьку «запалюватиме» Олег Скрипка та оркестр НАОНІ

У Луцьку Олег Скрипка заспіває у супроводі Національного оркестру народних інструментів (НАОНІ).

Концерт відбудеться  22 березня  о 19:00 у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка.

«Найуспішніший в Україні оркестр запропонує власну інтерпретацію хітів фронтмена «ВВ», а також відомих українських народних пісень. Цей своєрідний музичний синтез забезпечить унікальність звучання відомих композицій, додасть їм вишуканого шарму та музичної енергії», – зазначають організатори.

«Тільки  уявіть – 40 народних інструментів на сцені водночас! Неймовірна ансамблева злагодженість Олега Скрипки та колективу подарує слухачам неймовірні враження», – йдеться у повідомленні.

Олег Скрипка виконає беззаперечні хіти з народних та авторських українських пісень (приміром «Очі чорнії» та «Щедрик»), які є окрасою світової музичної культури. 

«Виступ Олега Скрипки – це унікальне поєднання авторської інтерпретації народного стилю, шаленої енергії та безмежної харизми. Добре знайомі композиції пролунають у новому, об'ємному звучанні. А емоції Олега Скрипки та професіоналізм артистів оркестру НАОНІ, у поєднанні із проникливістю народних інструментів, не залишать байдужим нікого», – повідомляють організатори.

Довідково:

«НАОНІ Оркестра» – провідний творчий колектив України, переможець Битви оркестрів в Україні та Молдові, яким керує народний артист України Віктор Гуцал. За плечима оркестру понад 5 000 концертів на всіх континентах, а також міжнародні мистецькі фестивалі та свята. «НАОНІ Оркестра» вміло балансує між народними мотивами та музикою, яку люблять у всьому світі. Колектив є єдиним в Україні професійним оркестром народних інструментів. Основою їх концертних програм є народна інструментальна музика всіх регіонів країни, класичні твори та світові хіти.

Детальніше про подію тут :  https://www.facebook.com/events/350939965747529/

Квитки можна придбати :

  •  Каса #TikhonovAgency : Бар П'ятниця (м. Луцьк, проспект Волі, 17)
  •  http://bit.ly/2S8i9ea
  •  http://bit.ly/2GzM5OL
  •   Каса Волинського обласного  музично-драматичного  театру імені Тараса Шевченка
  •   Каса кінотеатру MULTIPLEX у РЦ «Промінь»

Довідка за номерами :

(097) 37 68 593, (066) 555 79 86


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Сталін біля могили Василя Мойсея? Соромно», – Вахтанг Кіпіані про «недекомунізований» Луцьк
Наступна новина Куди українцям подіти нерозмитнену «євробляху»
Останні новини
Схожі новини