У Луцьку запрацює сервіс, через який можна буде дізнатися і повідомити про проблеми «комуналки»

У Луцьку запрацює сервіс, через який можна буде дізнатися і повідомити про проблеми «комуналки»
Фото ілюстративне

У Луцькій міській раді обіцяють, що найближчим часом у місті запрацює сервіс «Назар CityBot», за допомогою якого можна буде отримати інформацію про поточні ремонти, відключення гарячої води та світла, терміни усунення аварійних ситуацій.

Про це повідомив перший заступник міського голови Григорій Недопад у Facebook.

За його словами, сервіс буде поєднувати дані від усіх комунальних служб міста.

«Користувач вказує адресу, за якою мешкає, та зручним для себе способом: у Телеграмі, Вайбері чи Фейсбуці отримує важливу інформацію про причини планових чи аварійних відключень міських комунікацій та терміни відновлення послуг саме за своєю адресою», – розповів Недопад.

Окрім того, зазначив він, за допомогою цього сервісу можна повідомити про будь-які комунальні проблеми, що виникли як у будинку, так і поруч із ним. Наприклад, про відкритий люк, аварійну ситуацію в мережах, неприємний запах тощо.

«Вже підписано меморандум Луцької міської ради і розробників сіті-боту, а отже, лучани зможуть користуватися послугами нового зручного сервісу.
Сіті-бот вже працює в кількох містах України, де підтвердив свою ефективність і значно поліпшив оперативність надання актуальної інформації про діяльність комунальних закладів міста. Не виключено, що в майбутньому, крім питань житлового фонду, сервіс зможе опікуватися й дорожніми: трафіком, пробками, парковками та ін. Роботу сервісу нещодавно презентували керівникам виконавчих органів Луцької міської ради», – зазначив Григорій Недопад.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Хочемо, щоб гра була, як шоу, – щось типу НБА», – менеджер «Любарта» Дмитро Пасічник
Наступна новина «Цей рік дограти та, мабуть, вистачить». Тарас Михалик готується завершити кар’єру футболіста
Останні новини
Схожі новини