У Луцьку засяяла головна ялинка. ФОТО

У Луцьку засяяла головна ялинка. ФОТО

Головна ялинка міста відтепер світиться вогнями.

У день Святого Миколая лучани запалили різдвяне дерево разом з священиками та представниками влади. Дійство супроводжувалося концертом та вітаннями від маленьких лучан. 

Засновник Ruden Branding Agency Анна Рудень розповідає, що цього року ялинка їй подобається. 

«Порівняно з минулим роком вона виглядає набагато краще, в мене немає зауважень. Але в наш час не варто витрачати шалені кошти на такі речі як ялинка. Я думаю, щоб все було стильно, треба щоб в людини, яка це робить, був смак. Цьогорічна ялинка виглядає гарно, іграшки сучасні, не старомодні, і не наляпано», – зазначила спеціаліст з маркетингу. 

Лучанка Оксана Бананова також поділяє думку цю думку. 

«Я не бачила минулого року ялинку в Луцьку. Мені подобається, що є голубі і жовті ліхтарики – ялинка патріотична. Увечері вона буде виглядати ще краще», – ділиться враженнями жінка. 

Радник мера Ігор Поліщук та заступник голови Волинської ОДА Сергій Кошарук разом з луцькими священиками привітали лучан зі святом Миколая, побажали миру та злагоди. 

Після вітань на сцену піднявся Святий Миколай, який дав відлік до головного моменту вечора – запалення ялинки. 

Дитячі виступи та вітання від представників влади та священиків можна переглянути у трансляції на сторінці Першого у Facebook.

 

Відкриття головної ялинки Луцька

Posted by Перший on Tuesday, 19 December 2017


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лікарі назвали головну небезпеку низьковуглеводної дієти
Наступна новина Справа рюкзаків: суд зняв арешт з двох квартир Авакова-молодшого
Останні новини
Схожі новини