Справа рюкзаків: суд зняв арешт з двох квартир Авакова-молодшого

Справа рюкзаків: суд зняв арешт з двох квартир Авакова-молодшого

Апеляційний суд Києва частково задовольнив скаргу захисту сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова Олександра та зняв арешт з його майна

Про це оголосив головуючий суддя, пише ЕспресоTV.

"Апеляційну скаргу представника власника майна адвоката Тарасова задовольнити частково. Ухвалу слідчого судді Соломянського районного суду Києва, якою задоволено клопотання детектива НАБУ, накладено арешт на майно, яке перебуває у власності Авакова, 1988 року народження, скасувати", - ухвалив суддя.

Таким чином, суд зняв арешт з трьох місць у підземному паркінгу по вул. Протасів Яр, 8 у Києві, з квартири за цією ж адресою та з квартири у Харкові по вул. Мироносицька, 22.

Ухвала Апеляційного суду оскарженню не підлягає.

Нагадаємо, 31 жовтня детективи НАБУ провели обшук у Олександра Авакова - сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова в рамках розслідування закупівлі рюкзаків для МВС. Трьом підозрюваним у "справі рюкзаків" повідомили про підозру в розтраті 14 млн грн.

Суд відпустив усіх підозрюваних під особисте зобов'язання. Прокуратура оскаржила рішення суду відпустити підозрюваних. Олександру Авакову вдягли електронний браслет.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку засяяла головна ялинка. ФОТО
Наступна новина Вчені назвали вік, до якого дитина має спати разом з матір’ю
Останні новини
Схожі новини