У Луцьку затримали двох жінок, які влаштували скандал у маршрутці «Київ-Луцьк». ВІДЕО

У Луцьку затримали двох жінок, які влаштували скандал у маршрутці «Київ-Луцьк». ВІДЕО

У маршрутці, яка їхала за маршрутом Київ-Луцьк, поскандалили пасажирки. Їх затримали громадяни та передали правоохоронцям.

Це відбулося 30 грудня ввечері.

Нагадаємо, жінки, які заявили, що вони працюють в прокуратурі, лупцювали старшу жінку, лаялися, поводилися агресивно.

У Луцьку їх зустріли працівники ЗМІ та активісти. Вони затримали цих жінок, бо ті спробували втекти з місця події. 

Більше - у відео:

УВАГА! У ВІДЕО - НЕЦЕНЗУРНІ СЛОВА!

 

Зустрічаємо биків з Київської прокуратури) інформація за посиланням PS (обновлення 20:18): вони виявились звичайними биками, а не представниками прокуратури! Ганьба) Свідки були опитані, зараз правопорушники знаходяться на експертизі в наркодиспансері через підозрілий стан і потім будуть доставлені у відділок поліції для подальших дій! Маю багато відео від членів Волинської та Львівської команди Молодих Патріотів які я сьогодні надішлю головному слідчому, а там дуже добре продемонстровані скоєні правопорушення! Хочу особисто подякувати Yana Murray Alexander Rafalsky Yehor Kretov Oleksandra Horscroft Nazar Koshowuy Vlad Koshovyi Ірина Кудря і UA KID за оперативність, а також Телеканалу Аверс за змогу прибути до місця затримання за лічені хвилини! Респект Національній Гвардії та Поліції міста Луцька!!! Приємно було отримати від них слова подяки за те що не дали злочинцям втекти з місця прибуття!!!! ПАТРІОТИ УКРАЇНИ ПРИЄДНУЙТЕСЬ))))) Подробиці за посиланням https://www.facebook.com/yana.shatalova1/posts/1514653601963333

Posted by Іван Лазорко on Saturday, 30 December 2017

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Історія дня на Першому: кого вітати 31 грудня
Наступна новина Нічна ДТП у Луцьку: машина врізалася в таксі. ФОТО
Останні новини
Схожі новини