У Луцьку затримали нетверезого водія квадроцикла

У Луцьку затримали нетверезого водія квадроцикла

Вчора ввечері, 15 серпня, під час патрулювання вулицею Героїв УПА близько 22-ї години патрульні виявили квадроцикл, який рухався з порушенням ПДР. 

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Волині.

Поліцейські зупинили транспортний засіб Jianshe, а під час спілкування з 22-річним керманичем встановили, що він не мав права керування таким транспортним засобом. 

Окрім того, в кермувальника виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Огляд у медичному закладі показав результат у 0,76 проміле, що майже в 4 рази перевищує допустиму норму.

«На порушника склали адміністративний матеріал за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та інші адмінматеріали, відповідно до вчинених правопорушень», – йдеться у повідомленні.

Зауважимо, що за січень-липень 2022 року на Волині зареєстровано 54 ДТП через перебування водіїв у нетверезому стані, з них 14 ДТП з травмованими, в яких 1 особа загинула та 19 — отримали травми.

Читайте також: П’яний водій відразу втік: оприлюднили відео моменту смертельної ДТП у Луцьку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина П’яний водій відразу втік: оприлюднили відео моменту смертельної ДТП у Луцьку
Наступна новина Сьогодні у Луцькому районі знешкодять вибухівки часів Другої світової
Останні новини
Схожі новини