У Луцьку збудують сміттєсортувальну лінію. ВІДЕО

У Луцьку збудують сміттєсортувальну лінію. ВІДЕО

У Луцьку збудують сміттєсортувальну лінію. Міська рада через аукціон уже визначилась з компанією, яка зводитиме конструкцію. Вартість – 6 мільйонів гривень, – повідомляє 12 канал

Спорудити лінію повинні до 1 червня 2018 року. У технічних вимогах до учасників тендеру замовник просить поставити лінію потужністю 12-15 тонн твердих побутових відходів на годину, не менше, аніж 50 тисяч тонн у рік. Це буде друга лінія у Луцьку, перша – на полігоні твердих побутових відходів у селі Брище. ЇЇ збудували у серпні 2015 року.

Сміттєсортувальна лінія має розподіляти тверде побутове сміття на такі фракції: органічні та інертні матеріали, чорні метали, ПЕТ-пляшка, скло, макулатура; кольорові метали, плівка, та інше.

Змонтують її на базі комунального підприємства «Луцькспецкомунтранс», яке спеціалізується на вивезенні сміття. Сміттєсортувальна буде розташована на вулиці Дубнівській.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцький гурт «ФлайzZzа» презентував нову пісню
Наступна новина Шлюб за добу у Луцьку полюбився іноземцям. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини