Луцький гурт «ФлайzZzа» презентував нову пісню

Луцький гурт «ФлайzZzа» презентував нову пісню

Луцький гурт «ФлайzZzа» презентував нову пісню «Сеньйоріта», в якій музиканти вперше використали саксофон.

Про це йдеться у повідомленні розміщеному на офіційній сторінці групи в Facebook.

«Вже давненько гурт «ФлайzZzа» не презентував своїх нових пісень. Крайній альбом «МК-60» з’явився на світ у 2015 році. З того часу команда займалась промоцією пісень з тієї платівки. Ну і паралельно писала тексти для нового альбому. Важкий час, у якому ми живемо, теж дався взнаки і гурт не так швидко записує нові треки, як колись. Проте незмінно Флайзюки переконані в тому, що українців потрібно регулярно «підзаправляти» позитивчиком, адже сірості та проблем й так вистачає у нашому житті.
Пісня «Сеньйоріта» написана з характерним стьобом від Флайзи. Текст треку гарно пасував би для якоїсь комедії на кшталт зміни ролями чоловіка та жінки. А музика добре підходить для танців у такому популярному зараз латино-дусі. 

Вперше у записі на студії використано саксофон. Грав на ньому, як і накопичував увесь інший матеріал, наш друг Олександр Богдан. Барабанну партію створив чудовий репер ІгорТулим, ну а зводив і мастерив трек незмінний Роман Сорока», - йдеться у повідомленні.

Прослухати пісню можна за посиланням.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки в середньому волиняни платять за автівки
Наступна новина У Луцьку збудують сміттєсортувальну лінію. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини