У Луцьку жінок запрошують безплатно обстежитися

У Луцьку жінок запрошують безплатно обстежитися
джерело фото: ukranews.com

У Луцьку відбудеться чергова медична акція, приурочена до Всеукраїнського дня боротьби з захворюванням на рак молочної залози.

Захід відбудеться у п’ятницю, 19 жовтня, на Театральному майдані, – повідомляють у Волинському обласному центрі здоров’я.

Пересувний мамограф працюватиме з 10 до 16-ї години. Лучанки та гості міста матимуть можливість зробити мамографію (рентгенографічне дослідження молочних залоз) – обстеження, яке рекомендоване усім без винятку жінкам після 40 років і жінкам молодшого віку за медичними показами.

Із 63-х жінок, обстежених під час попередньої акції наприкінці вересня, у 4 виявили патології: один передрак, одна підозра на рак, один рак та один локальний фіброматоз.

Також для всіх охочих – експрес-тестування на ВІЛ-інфекцію та гепатит С, визначення рівня глюкози крові та консультації лікарів щодо профілактики захворювань.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Гамарджоба шоу: грузинський ресторан «Сулі Гулі» кличе на святкування першої річниці
Наступна новина Перший тиждень навчання: як це було для учасниць реаліті-шоу «Пігмаліон 3D». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини