Хвороба помолодшала: Рак грудей все більше виявляють у молодих волинянок, - лікар. ВІДЕО

Хвороба помолодшала: Рак грудей все більше виявляють у молодих волинянок, - лікар. ВІДЕО
джерело фото: Авіценна

З нагоди Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на рак молочної залози на Театральному майдані Луцька працював пересувний мамограф.

Про це йдеться у сюжеті UA.Волинь  

Як розповів завідувач відділення обласного онкодеспансеру Анатолій Самусь, за дев'ять місяців минулого року рак молочної залози виявили у 280 волинянок.  

«Якщо було за 9 місяців того року виявлено раків 280, то станом на цей рік вже 314 випадків. Збільшилася кількість раків у молодих жінок», – каже лікар. 

 
З нагоди Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на рак молочної залози на Театральному майдані міста працював пересувний мамограф

З нагоди Всеукраїнського дня боротьби із захворюванням на рак молочної залози на Театральному майдані Луцька працював пересувний мамограф. Як розповів завідувач відділення обласного онкодеспансеру Анатолій Самусь кореспондентам Суспільного, за дев'ять місяців минулого року рак молочної залози виявили у 280 волинянок.

Posted by UA: Волинь on Friday, 19 October 2018

Читати також: #36днівзМаряною: Щоб підтримати онкохвору лучанку, проведуть благодійний захід


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Фінансування Суспільного хочуть суттєво зрізати
Наступна новина З 1 листопада українці платитимуть більше за газ
Останні новини
Схожі новини