У Луцьку жителі чотирьох багатоповерхівок — п'ять днів без гарячої води

У Луцьку жителі чотирьох багатоповерхівок — п'ять днів без гарячої води

Від 5 травня жителі чотирьох багатоквартирних будинків у Луцьку без гарячої води через ремонт трубопроводу на проспекті Соборності, 30а.

Про це Суспільному розповів речник державного комунального підприємства “Луцьктепло” Антон Безносиков.

На проспекті Соборності комунальники розпочали плановий ремонт по заміні трубопроводів гарячого водопостачання та опалення. Навпроти, де велися роботи стався прорив, — розказує майстер Сергій Малишко, — нині цю ділянку розкопують, аби оцінити, в якому стані труби та скільки їх потрібно замінювати.

Комунальники зрізають верхній шар асфальту. Сергій Малишко каже: труби дуже глибоко в землі десь 2-2,5 метра, тому ремонт затягнеться.

Світлана Сенчук мешкає у будинку, де п'ять днів немає гарячої води. Жінка має двох дітей. Каже: без гарячої води дуже незручно, на кухні у каструлях гріє воду.

Відновити постачання гарячої води в оселі лучан попередньо планують 10 травня, — каже Антон Безносиков.

Матеріали для заміни трубопроводу придбали впродовж міжопалювального сезону, — каже речник державного комунального підприємства "Луцьктепло" Антон Безносиков. З його слів, аварійний фонд з заміни труб сформований. Підприємство закупило труби на заміну тепломережі приблизно на чотири мільйони гривень.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за вихідні впіймали 14 п'яних водіїв
Наступна новина Біля Луцька авто збило велосипедиста. Чоловік помер у лікарні
Останні новини
Схожі новини