У Луцьку зіткнулися дві автівки: троє постраждалих

У Луцьку зіткнулися дві автівки: троє постраждалих

У Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода, у якій зіткнулися дві автівки, через що постраждало троє людей, двох із них госпіталізували.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волині. 

Нагадаємо, ДТП сталася вчора, 16 квітня, на вулиці Карпенка-Карого в Луцьку, де зіткнулися дві автівки – «Renault Kangoo» та «Renault Magnum».

За кермом автомоблія «Renault Kangoo» перебував 30-річний лучанин. Водій допустив зіткнення із вантажівкою «Renault Magnum», під керуванням 22-річного жителя Кропивницької області, який здійснював маневр розвороту.

У результаті зіткнення травмувався водій «Renault Kangoo» та двоє пасажирів транспортного засобу, 16 та 52 роки. Старших учасників ДТП госпіталізували.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Океан Ельзи» показав фото зі зйомок свого кліпу в Америці
Наступна новина В Іваничівському районі викрили крадіїв мідного кабелю
Останні новини
Схожі новини